Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:18 | December 5, 2014

purple smoothie

smoothie12

Morning babes! Hoppas att allt är bra med er idag? Jag mår fint tack men är lite trött måste jag erkänna. Jag fick sova över 8 timmar i natt för första gången på över en vecka och trodde jag skulle vakna utvilad som få men istället känner jag mig extra seg haha. Aja, jag hoppas en kaffe och min smoothie hjälper för vid elva kommer en fotograf och en redaktör från en tjejtidning hit och ska fotografera inför ett reportage till ett nummer som kommer ut nästa år. Ska bli jättekul! Idag har jag testat ytterligare ett av Angelicas smoothie-recept och den här måste ni testa, jag älskar ju hallon och blåbär och konsistensen på en smoothie när man tillsätter banan. Så gott! Jag har fått handla hem så många konstiga grejer som jag annars aldrig använder till det här, haha, men macapulver hade jag faktiskt hemma sedan innan. Det ska verka uppiggande så jag hoppas att det hjälper idag.

Recept: 1 näve spenat, 1 banan, 1 dl hallon & blåbär, 1-2 tsk macapulver (länk), 1-2 cm ingefära. 1 dl kokosvatten, Mixa allt och toppa med bär och kokosflarn eller valfritt

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här