Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | December 3, 2014

yellow smoothie

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår fint och fortsätter på min nyttoresa för att bekämpa min miniförkylning som inte riktigt har brutit ut och jag startar dagen med en smoothie på ett av Angelicas recept. Angelica lärde jag känna på mitt gamla kontor och hon har den senaste tiden vigt sitt liv åt yoga, träning och hälsosam mat så jag bad henne om lite hjälp och inspiration. Jag hade ju som löfte till mig själv att bli bättre på att få i mig frukt, bär och annat gott  vilket jag faktiskt har blivit bättre på men lite mer inspiration är aldrig fel och jag borde verkligen bli bättre på att göra egna juicer och smoothies för det mesta jag har fått i mig hittills är färdigköpt på juicebarer eller i vår matbutik. Så nu kör vi, nedan har ni receptet och här (klick) i Angelicas blogg hittar ni ännu mer inspiration.

Recept: 1,5 dl osötad cashewmjölk (eller annan nötmjölk), 1 dl fryst mango, 1 fryst banan, 1/2 citron, 1-2 cm ingefära, toppa med mullbär och kokosflarn eller valfritt

gul-smoothie4 gul-smoothie1

3 kommentarer3 kommentarer om “yellow smoothie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den lät supergod. Kanske får bli morgondagens frukost?

  Reply
 • Både såg och lät riktigt gott. Jag har vart på jakt efter torkade mullbär hur länge som helst och måste bara fråga vart du har fått tag på det?

  http://erikcao.blogspot.se

  Reply
 • Hej där 🙂 Jag har köpt det på Hötorgshallen här i Stockholm. Jag trodde det fanns på Hemköp/Ica också men det kanske det inte gör? Kram

  Reply