Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:03 | November 28, 2014

arbetslampa

Den här arbetslampan är faktiskt en av mina favoriter när det kommer till inredningsdetaljer här hemma hos oss. Jag fick den på köpet när jag flyttade ihop med Mattias för han köpte den för flera år sedan. Den har legat och stått på flera ställen runt om i vår lägenhet och just nu bor den i ett av våra vardagsrumsfönster. Vår variant i guld kommer från Design House Stockholm och kostar 1695 kronor men ett tips om man vill komma undan lite billigare är att köpa det här (klick) lampgallret på Clas Ohlson och sedan även köpa sprayfärg (klick!) i antingen guld, silver eller roseguld. Eller egentligen kan man ju köpa vilken sprayfärg man vill men jag tycker det är fint med metaller. På samma ställe har de även lampsladdar och hållare som går att skruva fast i gallret. Sjukt kul att göra själv också ju och då kommer prislappen sluta på under 300 kronor istället.

IMG_5557 copy copy IMG_5559 copy IMG_5556 copy IMG_5542 copy

4 kommentarer4 kommentarer om “arbetslampa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Är inne på din blogg för första gången o blev lite nyfiken; läste att du har civilekonomexamen, jobbar du som civilekonom också?

  Reply
 • Hej Sandra, kul och välkommen hit. Just nu ägnar jag mig endast åt min blogg då det tar hela mina dagar med allt runtomkring men tanken är att även ha ett annat jobb och det är lite i görningen nu så vi får se, jag berättar mer för er så fort jag vet så klart 🙂 Kram

  Reply
 • Superfina är dem, både dyrgripen och claes ohlsson-varianten. De finns t o m redan i brons/koppar, silver och mässing så man behöver inte spraya 🙂

  Reply
 • åh perfekt ju, det visste jag inte men då är det ju ännu enklare att göra en budgetvariant. 🙂 Ska lägga till det i inlägget:) Kram

  Reply