Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | November 12, 2014

slingor och klippning

Ok, alla som tycker det är jobbigt att gå till en ny frisör räcker upp en hand? Jag är livrädd varje gång för att håret ska bli för kort, färgen ful och allt annat som kan gå snett men jag har ju varit hos Catta på frisörsalongen Creative Headz en gång tidigare och stylat håret och då snackade vi en hel del hår, färg, styling och vi tänker likadant. Jag antar att jag har lite dålig erfarenhet av tidigare frisörer där jag har slingat håret men Catta klarade alltså första testet och igår hade jag bokat tid för klippning och slingor och ni som har läst bloggen ett tag vet att jag brukar använda Blonde Spray som jag sprayar i håret efter en dusch på morgonen och sedan tvättar ur på kvällen. Alla frisörers värsta mardröm jag vet, men jag älskar den gyllene färgen jag lyckas få med Blonde Spray men det sliter mycket på håret. Så det var exakt det jag bad Catta att fixa igår, en lite jämnare och gyllene (men absolut inte blekt) färg och jag är så nöjd. På före- och efterbilden ser ni resultatet. Jag är så nöjd, jag hoppade och kvittrade ut ur salongen igår.

IMG_4144 copy IMG_4117 copy före och efter färgning IMG_4114 copy IMG_4132 copy

 


4 kommentarer4 kommentarer om “slingor och klippning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nejneeej Linn! Också använt den, väldigt mycket. Tyckte den var för bra för å vara sann, och det var den. Håret dog! Slutade för ett par år sedan men har fortfarande kvar döda bitar. De är som gummi.

  Reply
 • Vad fint det blev, ser väldigt naturligt ut 🙂

  kram!

  Reply
 • Tack darling 🙂 <3 Jag är så nöjd!

  Reply
 • Supersnyggt! Får också ångest av att gå till frisören. Haft mina katastrofer (tant-page, mööörkt hår, hemska luggen..You name it.) men nu hittat en som känns “safe” och kan få till det naturligt.

  Reply