Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:13 | November 4, 2014

höstfint på balkongen

Jag köpte några krukor med ljung när vi var på Hötorget i fredags och har nu gjort lite höstfint ute på balkongen. Jag har ju erkänt för er här tidigare att jag brukar fuska på våren och köpa plastblommor men nu var jag sugen på lite riktiga blommor igen. Problemet tidigare har varit att blommorna surnar då det regnar för mycket men nu spikade jag små hål i botten av balkongkrukorna så att vattnet kan sippra ut i samma takt som det regnar. Håll tummarna för att det fungerar och förhoppningsvis kommer de klara sig utan allt för mycket omsorg!

IMG_2681 IMG_2684 IMG_2679

3 kommentarer3 kommentarer om “höstfint på balkongen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Planterade du om ljungen i blomlådan eller satte du bara ner platskrukorna de kom i?

    Reply
  • Hej! Jag satte ner de i de plastkrukorna jag fick, jag måste först se så det inte svämmar över igen för då rinner all jord ner på grannarna :S 🙂

    Reply
  • Åh så mysigt! Så lätt att glömma balkongen så här i hösttider 🙂

    Reply