Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | October 24, 2014

brynskugga

Godmorgon! Jag har fått en hel del frågor om hur jag fixar mina ögonbryn den senaste tiden. Det är ju roligt för genom åren har många läsare klagat på att jag fyller i mina bryn för mycket, haha. Jag har ju inte brytt mig om det och kört på det som jag tycker passar mig bäst men nu har jag faktiskt fått in lite bättre teknik. Jag drog mig lite för att börja med brynskugga då jag alltid har använt ögonbrynspenna som har känts så mycket enklare. Men övning ger färdighet kära ni och får man bara in lite teknik så blir det ju faktiskt mycket rakare och finare linjer med pensel och så upplever jag att brynskuggan håller hela dagen. Jag använder en palett från Make Up Store och använder främst den ljusbruna skuggan. På de här (klick!) bilderna kan ni se lite bättre vilken form jag föredrar och för att få till riktigt raka linjer behöver man en bra pensel och den här formen hittar ni på bl.a. Sephora, Åhlens och Make Up Store.

IMG_1432 copy IMG_1445 copy

1 kommentarerEn kommentar om “brynskugga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Får mig att tänka på en klasskompis jag hade på högstadiet, som rakade bort sina ögonbryn helt och målade dit istället.
    En annan klasskompis tog tummen och sa “Simba”, samtidigt som hon strök bort ögonbrynet på henne. Hysteriskt roligt!

    Reply