Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:52 | October 13, 2014

välkommen hem EOS 70D

canon eos 70d

Hej på er! Måndag och ny vecka och jag har en ny kompis som jag vill presentera för er. Det är en Canon EOS 70D och jag har svävat på moln ända sedan jag köpte den i torsdags. Jag har länge tänkt att jag behöver en riktigt bra systemkamera men dragit mig lite för det. Främst för att pappa hade en digital systemkamera när jag var yngre men den var så himla dålig, jag antar att det var en billig variant och den var så svår att använda. Därför fick jag för mig att jag klarade mig lika bra med min Canon G15 men det får jag äta upp nu för min nya 70D är helt magisk och inte alls särskilt svår. Jag har långt ifrån lärt mig alla inställningar men den är ändå jättebra och lätt att förstå sig på. Bilderna blir så bra! Så välkomna till min NYA blogg, det utlovas ännu bättre bilder framöver! Jag kommer självklart fortsätta att använda min G15 ibland men tyvärr kommer den nog mest få stanna hemma. Kalaset gick såklart på alldeles för mycket pengar men om ni vill kan jag berätta mer om kameran, objektiven jag köpte till osv. när jag har lärt mig lite mer om kameran.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här