Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | October 1, 2014

“Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.”

Vilken artist, kvinna och förebild! Vi var på Lady Gagas konsert i Globen igår och jag vart så inspirerad. Genom åren har jag hört hennes största hits på radio, läst lite om henne i tidningar och sett henne på tv men jag har aldrig varit särskilt insatt i hennes karriär och vad hon står för. Hon är ju lite galen men hon är åtminstone sig själv! Hennes framträdande kändes så otroligt äkta och personligt trots att vi var över 10.000 människor i publiken. Vilken känsla och flera gånger under konserten fick jag gåshud, så cool är hon! Lady Gaga har ju en väldigt speciell stil och inte alls i min smak men det spelar ju absolut ingen roll då jag bara är så mäkta imponerad över att hon verkligen är sig själv och skiter i vad andra tycker. Och även om att “vara sig själv” innebär att vara tystlåten och alltid klä sig i svart kostym och slips så ska man vara stolt över sig själv och den man faktiskt är, istället för att hitta en massa små fel och brister att vara missnöjd med. Det tror jag att vi alla kan bli lite bättre på! Jag vet att jag kan det i alla fall, det är lätt att tappa bort sig själv på vägen och det är därför jag älskar att gå på konserter, lyssna på riktigt bra musik, se filmer som får en att tänka till och att göra saker som egentligen sträcker sig långt utanför min comfort zone. Jag var precis lika inspirerad efter Beyonces konsert i Globen, vilka coola kvinnor alltså!

lady gaga globen

lady gaga stockholm

lady gaga konsert

linn herbertsson

lady gaga stockholm

lady gaga stockholm

lady gaga konsert globen

lady gaga konsert

Flera gånger under konserten visade Lady Gaga hur mycket hennes fans betyder för henne, en tjej fick komma upp på scenen och sitta bredvid henne när hon spelade Born this way på piano och en annan bjöd hon in backstage efter konserten och han fick ta med sig alla sina kompisar. Och precis som min kille sa så är det ju bra för hennes varumärke och kanske fin det en pr-tanke bakom men jag tyckte hon gjorde det på ett genuint och äkta sätt och alla artister hade kunnat vara så gulliga mot sina fans men långt ifrån alla är det.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här