Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:12 | September 27, 2014

a vamp dinner

Jättetrevlig middag igår på Hells Kitchen med en massa vänner och bloggkollegor. Middagen stod Warner för för att fira släppet av första säsongen av deras nya serie the Originals och femte säsongen av Vampire Diaries. Jag har inte sett Vampier Diaries än men funderar på att införskaffa de första säsongerna och se från början, är det någon som har sett den kanske? Efter middagen följde jag med Zu till Fou och tog en drink sedan slängde jag in handduken och åkte hem. Sjukt trevlig kväll men jag ville inte riskera en bakfylla för vi har haft fullt upp hela dagen idag. Jag har precis lagat en Karl Johan-pasta som blev riktigt god till allas förvåning (jag brukar ju påstå att jag är dålig på att laga mat men det handlar mest om att jag tycker det är så tråkigt så jag vill slippa). Ha en fin kväll kära ni så ses vi här i morgon!

hells kitchen

red balloons

vampire diaries dinner

hells kitchen

vampire diaries dinner

hells kitchen stockholm

choklad efterrätt


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här