Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:08 | September 26, 2014

'till min favoritskåning'

Alltså, tack för alla fina kommentarer och pepp! Även om jag inte vill att någon ska behöva må som jag har mått den senaste tiden så är det till lite tröst att ni är fler där ute. Att jag inte är ensam och att man faktiskt kan och får må dåligt även om det har gått mer än ett år. Och jag är trots allt väldigt lyckligt lottad! Så många fina sms jag fick igår och så många människor som bryr sig, Sandra lämnade en liten påse på min dörr utan att ens knacka på. Hur gulligt? Det känns skönt att veta att jag har så många fantastiska vänner (även om jag visste det innan också) och jag mår faktiskt redan lite bättre. Jag har lyckats komma upp kvart i sju, första gången den här veckan då jag har lidit av någon sorts förlamande trötthet så nu ska jag kila iväg på mitt Xtremefit-pass, det ska bli så kul!

favorit skåning

kanelbulle


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här