Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:14 | September 20, 2014

lite romantik…

Ledsen att jag försvann så tidigt igår men jag hade fullt upp med att styra upp en lite romantisk kväll till mig och min kille. Jag tycker det är så viktigt, att även om man har varit tillsammans i flera år, att man visar uppskattning och fortfarande anstränger sig. Så jag bokade bord åt oss på en mysig restaurang inne i stan och så styrde jag upp en massa mys i lägenheten innan. Jag flyttade ut i princip hela sängen till golvet i vardagsrummet, ställde fram hur många ljus som helst, la ut rosenblad från dörren och in i vardagsrummet, fixade chokladfondue och annat gott, tände en brasa, ställde fram champagne och så fick min kille vänta utanför en stund när vi gick hem så jag hann tända alla ljusen och brasan. Mysigaste kvällen på länge! Vi har fortsatt med mys idag och vi åt frukost nere på Saturnus i morse och sedan var vi på massage på Sabai Spa på Linnegatan. En underbar helg hittills kan jag säga!

rosenblad

röda rosor

chokladfondue

champagne


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här