Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:09 | September 3, 2014

freshen up

Morning! Jag var hos MalinHårbutik igår och fixade håret och nu har de tagit in den nya hårförlängningsmetoden Mago där man knyter fast håret med fina bomullstrådar och enligt Malin är håret av absolut högsta kvalitet. När man tar ur håret behöver man bara klippa upp trådarna och metoden ska alltså vara väldigt skonsam. Nu hade de inte rätt nyanser inne som passar till mitt hår men nästa gång ska jag få testa Mago, det ska bli kul för det låter ju väldigt bra!

hårbutik frisör

hårbutik frisör

charlie chihuahua


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här