Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:13 | August 15, 2014

good to be back home

Åh, det var så härligt att vakna upp här hemma i Stockholm i vår säng och underbara lägenhet. Jag kommer sakna Skåne men det finns kvar och jag kan åka ner snart igen. När jag kom hem igår gick jag runt med stora ögon och beundrade vår lägenhet. Det var likadant förra sommaren och då hade jag varit borta i över två månader så när jag kom hem kunde jag knappt tro att man kunde bo så här fint. Haha! Det är därför jag älskar stugan och dess enkelhet, jag måste ha kontraster i mitt liv för att uppskatta allt till max. Idag har jag lite allt möjligt på schemat, jag ska packa upp ALLA mina väskor, tvätta, städa lite och efter lunch har jag två möten ute på Skomässan i Nacka strand. It’s good to be back!

morning

morning


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här