Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:32 | July 3, 2014

ett litet middagstips

Allt jag skriver känns bara konstigt efter förra inlägget men jag ville bara komma in och säga hej och önska er en fin kväll. Jag har först varit på fika och sedan på aw med lite vänner och sagt hej och hejdå till alla nu innan vi försvinner åt olika håll under sommaren. Jag är så redo att lämna Stockholm i morgon och mentalt är jag redan nere i Skåne i mammas stuga. Jag längtar! Och så tänkte jag tipsa er om bästa tillbehöret som jag lagade precis, paprika med chevré och Philadelphia, det passade helt perfekt till vår kycklingfilé! Ett litet nyttigt middagstips bara och receptet hittar ni här(klick)! Ha en fin kväll så hörs vi innan vi åker i morgon bitti!

chevre paprika

paprika med chevre


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här