Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:33 | June 26, 2014

en kommentar som gick rakt in i hjärtat

Jag har fått så många fina kommentarer av er den senaste tiden och jag vill bara tacka er fina läsare och berätta hur mycket ert stöd betyder för mig. TACK! Här är en kommentar som jag fick från en läsare förra veckan och som gick rakt in i mitt lilla hjärta:

“Dina motgångar ger mig perspektiv, din styrka ger mig motivation, dina kladval och inredning ger mig inspiration, dina traningsinlagg far mig att vilja ga till gymmet. Ditt yttre far mig att tappa andan. Nar det kommer till din kamparglod och starka inre – finner jag inte ord. Jag har följt dig sen tva ar tillbaka. Min mamma fick brostcancer och besegrade den. Natt och jamt. Jag ar tacksam for min mamma varje dag. Dina texter gor mig an mer. Fortsatt gora det du gor. Du ar en fantastisk inspirationskalla, du gor skillnad.”

Och här är en till som jag bara måste visa er, sådana här kommentarer lyser upp min vardag, det ska ni veta! All kärlek till er tjejer i Kollektivet!

Hej Linn, Personligen ÄLSKAR jag dina “att” rubriker! Jag bor tillsammans med 4 andra tjejer i ett kollektiv, då vi pluggar i samma skola, vi alla läser din blogg, och diskuterade häromdagen bloggar och vi alla fem var helt överrens om att din blogg var en av de bästa! Det är så många bloggar därute just nu, som är stora och man förstår inte riktigt varför. Onödigt att skriva namn och så men de bloggerskorna som står i toppen just nu skriver inte om mycket annat än titta vad jag har på mig idag. Det blir så ensidigt och tråkigt. Din blogg däremot är väldigt inspirerande. Personligen inspireras jag till att träna och bli stark och hälsosam, äta bra mat, vara lycklig och sträva efter välmående, trots motgångar i livet. Därför älskar jag din blogg Linn och jag är helt säker på att din personlighet är precis lika underbar som din blogg! Med det sagt så rycker jag inte att en liten rubrik spelar någon roll överhuvudtaget, det är personen, bloggen, atmosfären och inställningen som räknas!! Oj vad långt det blev här nu. Önskar dig en trevlig kväll finaste Linn, Hälsningar från Ebba och tjejerna från Kollektivet


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här