Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:21 | June 23, 2014

hårtips

Min frisör Malin tipsade mig om de här hårprodukterna som är bra när man har extensions och vilken skillnad de gör. Ett spray, PH Balance, som jag sprayar i håret innan jag fönar och en crème, Hydro Balance, som jag applicerar i hela håret när det är torrt. Jag tycker även att resten av håret blir mycket finare, mjukare och lättare att styla av produkterna. Ett litet stylingtips helt enkelt! Ni hittar de i webshopen på Hårbutiks hemsida.

hair contrast hydro balance

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här