Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:16 | June 19, 2014

att göra egen sill

Det blev en Fireball-sill till midsommar minsann! Jag fick receptet av min vän Johan som har gjort den förut och jag minns att det smakade riktigt gott, lite sött men ändå kryddat. Min sill står fortfarande och drar sig så jag väntar tills i morgon innan jag provsmakar. Här kommer receptet för er som vill testa!

Fireball-sill
4 burkar matjessill à 200 g (häll av spadet)
2 små hackade rödlökar
1 vitlöksklyfta
1 dl dill

Marinad som du blandar ihop bredvid och sen häller på:
2 dl tomatjuice
4 msk olja
2 msk ättiksprit
1 dl socker
30 kryddpepparkorn
30 rosékryddpepparkorn
2,5 dl Fireball

fireball-sill

Bilden är tagen innan jag hällde på marinaden


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här