Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:02 | June 19, 2014

att bli midsommarfin

Jag har varit hos Malin Hårbutik och blivit fin i håret inför midsommar och resten av sommar faktiskt. Nästa vecka är jag hemma mån-ons och sedan ska vi iväg på 4-dagarsbröllop och när vi kommer hem från det är jag bara hemma en eller två dagar innan jag sticker till Skåne. Sedan kommer jag vara ute på resande fot ända fram till mitten på augusti så det var skönt att få fixat håret så det håller sig fint hela sommaren. Vi satte i en ny sorts extensions den här gången med lite tunnare keratinfästen och europeiskt hår, ska bli kul att se om jag blir lika nöjd som jag brukar men det tror jag för kvaliteten på det här håret ska t.o.m. vara ännu bättre.

hårbutik frisör

hårbutik frisör

extensions färger


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här