Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:19 | June 18, 2014

att träna i parken

Godmorgon! Ledsen att jag försvann igår men jag var helt energilös på eftermiddagen och var tvungen att lägga mig på soffan. Först sov jag en timme och sedan låg jag kvar där och kollade på serien Orange is the new black resten av kvällen. Någon som ser den serien? Jag gillar den verkligen! Nu ska jag ta på mig träningsskorna och springa iväg till Humlegården för ett Xtremefit-pass så vi hörs när jag är tillbaka igen, puss så länge darlings!

xtremefit in the park

xtremefit in the park

Bilder lånade av Max, tagna förra måndagen på vårt pass.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här