Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | June 7, 2014

att ha sommardrink med alla underbara vänner

Vilken kväll det blev i torsdags! Jag tog lite bloggledigt igår som ni märkte. För det första var jag väldigt trött då det blev ganska sent, efter vår sommarfest här hemma hade vi bord på Wall och jag kom i säng först runt fyratiden. Så igår ägnade jag x antal timmar åt att städa lägenheten sedan hyrde vi film och beställde indisk hämtmat. Precis vad jag behövde! Sommarfesten blev i alla fall så himla lyckad, tillslut var vi ett riktigt stort gäng som åt plockmat från Pontus, njöt av Freixenet Cava, goda drinkar, hot shots och alla tjejerna fick blomkransar och killarna somriga hattar. Hela lägenheten var fylld med blommor och ballonger. Så himla kul och tack till mina underbara kompisar som alltid förgyller min tillvaro, jag vet inte vad jag hade gjort utan dem!

sommarfest

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här