Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:17 | June 4, 2014

att äta middag med några tjejkompisar på Pontus

Igår bjöd fina Mira och Edita in mig, Petra och Michaela till middag på Pontus Surbrunnsgatan 1 här i Stockholm. Vi drack goda viner, åt en fantastisk trerättersmiddag, pratade om kärlek, jobb, förhållanden och allt annat väsentligt här i livet. Jag åt kalv tartar till förrätt, en magisk hamburgare till varmrätt och chokladtryffel till kaffet. Det var precis vad jag behövde efter min dag igår, mycket god mat och underbart sällskap! Tack tjejer!

pontus stockholm

champagne

kalv tartar

instgram

pontus stockholm

foodjunkie blogg

hamburgare


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här