Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:50 | June 2, 2014

att ha tränat Xtremefit i sex veckor

Idag har vi sex tappra tjejer som är kvar kört sex veckor riktigt hård träning med Xtremefit och dagen till ära körde vi samma fystest som vi gjorde vid första träningstillfället. Jag har förbättrat min löptid på 2,5 km med 2 minuter, jag klarar dubbelt så många armhävningar ( jag kunde bara göra 5 på tå innan och nu klarar jag tio, haha, men ändå). Från 35 situps till 80, från 20 upphopp till 30, planka från 1,07 min till 3,15 minuter och jägarvila från 1,10 till 3,40 min. Jag är så nöjd! Och inte tar det slut här inte, på onsdag kör vi igång med en ny omgång och nu kommer vi köra inriktning Xtreme(Bikini)Fit med ännu mer mag- och rumpträning.

xtremefit stockholm

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här