Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:33 | May 26, 2014

ny vecka

Ny vecka, nya träningskläder från Casall (jag älskar färgen) och nya träningspass! Jag kände mig inte alls i form när jag gick till Xtremefit-passet i morse men mår så mycket bättre nu efteråt. Vad alkohol gör med kroppen alltså. Och det blev alldeles för mycket av det för mig förra veckan så den här veckan kommer bli mycket lugnare! Det blir all in träning för på måndag ska vi göra vårt fystest, då har vi kört i sex veckor och ska mäta hur mycket vi har förbättrat våra resultat. Det ska bli spännande! Så jag kommer nog köra 1-2 pass utöver de tre passen i parken den här veckan!

casall träningskläder

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här