Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | May 21, 2014

en ny omgång

Yeey! Jag är så glad för det verkar som att vi kör igång en ny omgång Xtreme-fit när våra sex veckor har gått. Jag älskar den här träningsformen och har blivit lite nedstämd när jag har tänkt på att det ska ta slut. Jag vill fortsätta träna och hålla formen och ska jag vara ärlig tror jag inte att jag hade klarat att upprätthålla det jag har byggt upp på egen hand. Nu har jag vant mig vid att hela tiden ha Romeo som pushar på och det är skönt att slippa tänka och bara göra. Det blir nästan som lite terapi och man rensar tankarna för man orkar typ inte tänka på något annat än att bara kämpa på. De senaste gångerna har vi tränat med bildäck och efter första gången sparkade jag på det efteråt för jag var så arg! Det var så jobbigt samtidigt som jag älskar det när det väl är över, haha. Idag har vi joggat runt i Humlegården med däck, det går inte ens beskriva hur påfrestande det var och förbipasserande kollade väldigt konstigt på oss och någon skrattade t.om. men det bjuder vi på. Vi tog även lite bättre bilder med Editas kamera idag som ni ska få se lite senare!

xtremefit

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här