Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:03 | May 19, 2014

lite mer boule

Här kommer lite fler bilder från vår fantastiska lördag på Boulebars 1-årsfest i Malmö. Bilderna har jag lånat från deras Facebook-sida och det är Jesper Berg som har knäppt av bilderna. Som ni kan se på fjärde bilden är det på blodigt allvar och varje millimeter räknas. Jag fick även med mig en nyckel hem till ett av skåpen vilket innebär att jag får ta med mig kompisar och spela boule gratis när jag är i Malmö. Dags att börja träna inför nästa års turnering, haha!

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö

boulebar malmö


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här