Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:22 | May 18, 2014

boulebars 1-årsfest

Hej på er! Det blev inte så mycket bloggande för min del igår men jag kan ändå tänka mig att de flesta av er var ute och njöt av det fantastiska vädret. Det gjorde verkligen vi och vi spenderade dagen i mammas fina stuga och lite senare mötte vi upp Sofia och Rex på Boulebar på Drottningtorget här i Malmö där vi firade deras 1-årsdag med bouleturnering. Jag bjöd ju in alla mina tjejkompisar till en boulekväll i Stockholm för några månader sedan och jag vet inte om ni minns men det gick så dåligt för mitt lag som kom sist. Så jag var väldigt inställd på att det skulle gå rätt dåligt men fan vad bra det gick, jag ska nog inte ge upp boule riktigt än i alla fall utan snarare spela mer ofta. Vi hamnade i 16-delsfinal av 72 lag vilket känns helt ok, nästa år siktar vi ännu högre. Och oavsett vad så hade vi så himla roligt och jag fick träffa en massa gamla Skånekompisar. Underbart! Tack till Laban, Harald och Boulebar för en fantastisk kväll!

boulebar malmö

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här