Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:47 | May 12, 2014

dirt

Att man kan bli så lycklig av lite smuts! För inte så längesedan pratade jag med mina vänner om att jag behöver komma utanför min comfort zone. Det kände jag extra mycket nu när jag var och åkte skidor i Verbier och jag har alltid älskat att utmana mina rädslor men har undvikit det de senaste åren! Missförstå mig inte, jag älskar mitt liv här i Stockholm men det är också väldigt tryggt. Jag tror att man behöver utmana sig själv för att nå upp till sin fulla potential och även om jag vet att lite smuts inte är något farlig så är det ändå lite utanför min comfort zone att kräla i gegga och skita ner mig på det här sättet. Jag har blåmärken på armbågarna och knäna men jag njuter av det och vill bara träna mer, mer och mer!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här