Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:00 | May 2, 2014

snart så.

Jag har två klänningar från Drylake som jag är väldigt sugen på att inviga snart. Jag är tacksam för att solen har visat sig så mycket nu i vår men än är det lite för kallt. Jag önskar att jag var som de som drog på sig shorts förra veckan när det var lite varmare men jag fryser för mycket helt enkelt och det tar alltid ett tag för min kropp att acklimatisera inför att gå runt mer avklädd. Men snart så! Nu ska jag och Charlie möta upp Sandra och gå en långpromenad i solen.

maxiklänning

Hur underbara?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här