Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:14 | May 1, 2014

1 maj

När jag vaknade för en liten stund sedan och slog upp ögonen så trodde jag att jag fortfarande drömde. DET SNÖAR UTE! Aprilväder helt enkelt även om det nu står första maj i kalendern. Jag gick ändå upp ur sängen, klädde på mig träningskläderna och satte på vattenkokaren för att göra en kopp kaffe. Då slog det mig att jag nog borde dubbelkolla om vi verkligen ska träna i parken i det här vädret. Mycket riktigt inte, träningen är inställd och antagligen framflyttad till i eftermiddag. Det som förvånar mig är att jag blev riktigt besviken för jag var så laddad inför träningen och jag vill inte gå och lägga mig igen. Jag är verkligen helt såld på det här med Xtremefit. Jag behövde verkligen något i mitt liv att gå upp tidigt till och att få möta upp en massa tjejkompisar i Humlan för ett träningspass är underbart. Jag brukar ju träna en hel del själv men ibland tror jag verkligen att man måste utmana sig själv och på de här passen får man peppen man behöver för att orka lite längre och alltså träna lite hårdare utan att ge upp. Jag känner hur min kropp blir starkare och med den även mitt psyke och jag har mått bättre de här veckorna än vad jag har gjort på riktigt länge. Jag är däremot glad att jag har tränat med PT innan. Fia lärde mig en bra grund för hur jag ska träna rätt för att inte skada mig (och trots det känner jag när jag är helt slut att kroppen vill belasta fel och då är det viktigt att ta det lugnt) och börjar ni träna i grupp så här så var försiktiga och lyssna på er kropp, även om någon står och gormar att ni klarar av 10 armhävningar till så ska ni alltid sluta om det gör ont på fel sätt. Jag skulle säga att det här är den ultimata träningsformen för mig just nu och jag tycker det är så himla roligt, jag hade gärna sprungit till parken och tränat idag trots det dåliga vädret!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här