Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:20 | April 30, 2014

hälsobollar

På tal om sötsug så var jag och Charlie ute på långpromenad och gick förbi Vurma i Vasastan där jag hittade de här hälsobollarna. De innehåller tydligen dadlar, kakao, kaffe m.m. så det blir ett lite projekt att hitta ett recept på något liknande. Så goda! Tack för alla era tips föresten! Någon föreslog att jag skulle gå på lchf för att bli av med sötsuget och det tror jag säkerligen fungerar men inte för mig. Jag behöver mina kolhydrater framförallt om jag ska klara av tre stenhårda träningspass i veckan. Nästa vecka ska jag och Maxinne köra en detox så jag hoppas att sötsuget kanske försvinner då. Detoxen innebär inte bara flytande föda som många detox brukar innehålla utan vi ska äta hälsosam mat, sex mål om dagen plus snacks och jag tror det är precis vad jag behöver, en kickstart i att äta lite hälsosammare.

hälsobollar

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här