Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:14 | April 30, 2014

dinner with friends

Igår var vi några tjejer som möttes upp för middag på Nybrogatan 38 och firade fina Vida och hennes födelsedag. Så mysig restaurang, en av de trevligaste på Östermalm om ni frågar mig så den borde ni testa. Jag åt en supergod pasta med hummer (som jag tyvärr inte fick någon bra bild av) och så smakade jag även av Maxinne som åt Oxfilé-salladen, så gott. Det blev en tidig kväll för nu sitter jag här och laddar med en kopp kaffe för ett Xtremefit-pass i Humlegården. Det är Valborg idag men det kommer bli väldigt lugnt för mig, träning i morgon bitti igen och sedan ska vi till öppningen av Kolmården med Mattias skyskonbarn, mysigt! Vad gör ni på Valborg? Lund? Uppsala? Fest? Lugnt? Majbrasa?

mix

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här