Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:10 | April 29, 2014

OPI nordic event

Jag var som sagt på ett väldigt trevligt event igår som hölls i den vackra Spegelsalen på Grand Hotel. Själv kände jag mig mindre trevlig och smet direkt efter presentationen då jag hade sådan pollenallergi att jag nästan kände mig sjuk. Lite problematiskt då jag känner många på de här skönhetseventen och jag brukar alltid ha jättetrevligt och mingla runt. Igår orkade jag knappt prata med folk, hade ingen aptit och ville mest bara därifrån. Inte p.g.a. eventet alltså, det var så fint uppstyrt med en jättegod buffé med nordiska smaker, vi fick träffa Suzi, grundaren av OPI och ville man kunde man få en manikyr på plats av någon av OPI’s nagelteknologer. Jag är i alla fall glad att jag tog mig dit trots allt och här kommer lite bilder från igår. Mysigast av allt var att Charlie fick följa med. Hon har blivit en riktig liten eventhund sedan hon flyttade upp till Stockholm på heltid och hon är supercool bland folk och blir inte det minsta uppstressad, så skönt!

opi nordic collection gran hotel event

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här