Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:57 | April 29, 2014

lite nyttigare snickers

Ok, jag måste erkänna att det har gått sådär med att bli av med mitt sockerberoende! Jag har dragit ner på mycket, framförallt lösgodiset men fuskar fortfarande med någon dessert eller bulle här och där. Något som har hjälpt är i alla fall de här godbitarna, lite nyttigare lchf snickers helt enkelt. Nu går jag inte på lchf men de fungerar riktigt bra på kvällarna (eller ja, dygnet runt för min del) när jag blir lite sötsugen. Receptet hittar ni här (klick!). Någon annan som kämpar mot sitt sötsug? Jag skulle verkligen behöva lite pepp och tips för att komma vidare!

lchf snickers

Visst blev de fina?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här