Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | April 26, 2014

picnic time.

Jag vart lite krasslig igår igen och fick en släng av feber! Jag vet inte om det var min kropp som sa ifrån att jag skulle ta det lite lugnt, den har väl fått en träningschock så jag valde att stanna hemma i sängen hela kvällen. Jag lyckades somna tidigt och vaknade idag och mår mycket bättre men är såklart otroligt rastlös. Jag har städat hela morgonen och styrt upp bl.a. de här goda mackorna (haha, det har tagit snart en timme så man får verkligen jobba för det) men nu har vi en picknick att kalla duga. Nu ska jag dra upp pojkvän och hund ur sängen så vi kan ge oss ut i det vackra vädret.

picknick mackor

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här