Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:13 | April 24, 2014

min torsdag

Jag har verkligen sprungit mellan alla tider jag har haft att passa idag. Jag startade morgonen med XTREMEFIT ju och min kropp är alldeles mör idag. I morgon ska jag på ett träningsevent för Casall men jag får se hur mycket jag orkar träna. Annars har jag varit hos terapeuten idag, och hos MalinHårbutik och fixat håret. Jag är lika nöjd varje gång och ni är många som frågar om var jag fixar håret så nu sa Malin att om ni uppger mitt namn när ni bokar en hårförlängning så får ni 20% rabatt. Ni hittar alla kontaktuppgifter till salongen här(klick!). Nu ska jag snabbt byta upp och sedan möta upp ett helt gäng tjejkompisar och dricka lite vin ute i det härliga vädret.

hårförlängning

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här