Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:46 | April 23, 2014

XTREMEFIT

Vilken fantastisk start jag har haft på morgonen och så här kommer det fortsätta tre dagar i veckan i sex veckor framöver. Det var Maxinne som drog med mig till XTREMEFIT -träningen i Humlegården halv åtta i morse. Jag är så laddad och hälften av oss i gruppen känner varandra sedan innan. Jag tränar ju en del redan men kör ingen kondition så den hoppas jag blir bättre och så vill jag så klart bygga muskler. Wieee, jag är så taggad!

xtremefit humlegården

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här