Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:54 | April 22, 2014

letar hundkurs.

Jag sitter och dammsuger nätet efter hundkurser i Centrala Stockholm men hittar inget bra! Drömmen vore ju en hundkurs i typ Humlegården så vi har nära dit men sådan tur tror jag inte att jag har. Jag tycker mig däremot ha sett lite folksamlingar och en massa hundar som har sett ut som någon sorts kurs när jag har rastat Charlie i parken men jag kan inte hitta något på internet. Charlie är jätteduktig men jag tror alltid att hundar mår bra av att utvecklas och lära sig ännu mer. Hon skäller fortfarande när det kommer främmande (det skulle jag vilja träna bort och har läst på och faktiskt lyckats lite men inte helt), hon är jätteduktig när hon får springa lös men har ingen respekt för bilar eller cyklar (kanske ett typiskt chihuahua-syndrom då de inte tycks veta hur stora andra kan vara och absolut inte hur små de själva är) och så är det alltid roligt att själv få lära sig lite mer om sin hund. Har ni koll på några hundkurser i Centrala Stockholm (helst Östermalm / Vasastan / Djurgården) så måste ni tipsa!

chihuahua charlie

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här