Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:48 | April 19, 2014

påsk i Stockholm

Jag har snart bott i Stockholm i fem år men aldrig firat påsk här! Den har antingen spenderats i Åre, Marbella, Miami, Skåne eller Sydafrika. Och det tar ett tag att vänja sig vid Stockholm när det är så här lugnt, en riktig spökstad. Helt plötsligt finns här en massa parkeringsplatser på vår gata, man kan gå och äta på alla de populära restaurangerna utan att behöva boka bord i förväg och man slipper trängas med en massa andra människor på trottoarerna. Självklart HATAR jag det! Allt jag älskar med Stockholm försvinner under påsken och jag hade mycket hellre åkt ut till någons lantställe, åkt skidor i Fjällen eller varit på solsemester men nu är vi hemma och jag ska försöka göra det bästa av det. När man vänjer sig vid lugnet är det väl ganska mysigt! Vi var i alla fall på en fantastisk middag igår med hela pojkvännens familj och svärmor hade lagat en helt fantastisk påskmiddag. OCH så ska det ju bli riktigt fint väder! Vi får se vad vi hittar på idag men jag vill i alla fall ta mig från stan så jag slipper känna hur tomt här är!

påskmiddag

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här