Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:27 | April 17, 2014

vår dag.

Yeeey! Jag vaknade upp utan feber idag och satte sådan fart att jag inte ens hann blogga! Ledsen för det men jag var tvungen att göra av med alla överskottsenergi jag samlat på mig de senaste dagarna när jag har legat sjuk. Jag har försökt att bromsa mig själv lite för jag vill inte må sämre i morgon igen men vi har tagit en lång promenad med Charlie, köpt en massa påskblommor och shoppat lite nere på stan. Vi tog en kaffe och bulle ute i solen men här blåser rätt kallt idag. I kväll ska vi som planerat äta middag med våra vänner på Sturehof och jag är extra glad då jag var rädd att jag skulle behöva ligga hemma i sängen hela påsken. Ha en fin skärtorsdag hörrni!

chihuahua charlie

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här