Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:41 | April 16, 2014

status

Tack för alla krya på mig-kommentarer! Jag behöver verkligen det då jag mår i princip lika dåligt idag. Vilken hemsk natt! Jag har haft ont i hela kroppen, kallsvettats och vaknat stup i kvarten. Det var längesedan jag var så här sjuk! Jag får åtminstone äta glass till frukost och gissa om jag blev glad förra veckan när jag upptäckte att mina två favoritsmaker från Ben & Jerry’s, Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie som jag alltid brukar köpa och blanda redan finns färdigblandade i Half Baked. Jag förstår inte hur jag har kunnat missa det för nu slipper jag köpa två paket varje gång. Ja, lite sådant jag glädjer mig extra åt nu när jag måste ligga hemma i sängen hela dagen. Jag märker även på statistiken att många av er har tagit påsklov för då blir det alltid lite lugnare här i bloggen. Jag börjar bli så uttråkad här nu och jag har kollat slut på alla våra Vänner-avsnitt så kan ni inte berätta om era påskplaner?

ben and jerrys halfbaked

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här