Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:27 | March 22, 2014

vinnarna i tävlingen

Jag visste nästan att jag skulle glömma bort att dra vinnarna i tävlingen på semestern och det gjorde jag också. Sedan vi kom hem har det varit fullt upp men nu har jag ägnat lördagseftermiddagen till att läsa alla era fina kommentarer och tack till alla ni som deltog. Den här gången var det en del killar som var med och tävlade vilket jag tycker är väldigt kul och jag måste säga att Erik och Kenneth var överlägsna den här gången. Det är alltså två killar som har vunnit, Erik som skrev så otroligt fint om sin starka mamma och Kenneth som briljerade med sina rimkunskaper. Grattis killar! Maila mig er adress på [email protected] så ser jag till att ni får hem klockorna.

klockor gul

Erik: Hej Linn! Det finns någon i mitt liv som aldrig någonsin har unnat sig en krona till sin egen fördel. En person som bara kämpar och kämpar dag in och dag ut endast för att få betala hyra, räkningar och uppehåll i hemmet. Den personen är min älskade mamma och jag som urfattig student, som knappt har en krona i mitt namn i slutet av månaden, jag hade blivit så ofantligt lycklig om jag fick ge mamma en sån här underbar present för allt hon har gjort för oss genom åren. För två dagar sedan fick hon dessutom reda på att hennes syster (min moster som jag tyvärr aldrig har träffat) gick bort i cancer. Hade blivit som en slags uppiggande/tacksamhets present till min älskade mamma. Jag tror att hon hade älskat den i ljus urtavla. Ha en underbar semester i Dubai, hälsningar Erik

Kenneth: Till ett event på Malmö Arena var vi inte det minsta sena, så frugan utan klocka gick omkring på Emphoria och skrocka. Som tur var hade jag min egen biljett, ställde mig i kö och gick in vid insläpp. När alla satt sig och föreställningen var i gång, då kom frugan andfådd och urskuldande på språng. Mobilen visade sommartid och en timme fel, så att lita på den var ingen fördel. Om hon istället på armen hade haft ett eget ur hade ingen behövt knorra och bli sur. Men jag har på känn, fixar jag inte en klocka till henne kommer det hända igen! GUL med metall-länk liknar frugans gamla söndriga, och är riktigt snygg och med den åt frugan, vad gäller tiden, skulle jag känna mig trygg. Spelar ingen roll vilken om jag får vinna, är på jakt efter en elegant klocka åt min kvinna.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här