Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:42 | March 2, 2014

mtvbeautynight

Jag har haft en sjukt intensiv och väldigt rolig helg. Eller ja, i fredags somnade vi framför Lets Dance och fick en lång natts sömn vilket jag verkligen behövde. Igår fällde vi sätena och fyllde hela bilen med grejer som vi körde ut och skänkte till Erikshjälpen i Bromma, vi fixade en massa grejer och jag fick träna en timme. Underbar lördag som sedan fortsatte med en drink hos mig innan jag och Alva begav oss till ett event i svit 809Hotel Anglais här i Stockholm. Det var våra underbara vänner Janni och Maxinne som höll i trådarna och hade styrt upp värsta tjejkvällen tillsammans med MTV och deras nya tv-serie Beauty School Cop Outs. Efter eventet fortsatte festen och vi gick ut men jag slängde in handduken i helt ok tid och har varit uppe tidigt idag, fixat massa papper och svarat på mailen som har samlats i min inkorg under veckan. Ja som sagt, en helg fylld av effektivitet och nöjen, det bästa som finns! Stort tack till Janni och Maxinne för bästa tjejkvällen på länge! Här kommer ett gäng bilder från kvällen.

mtv beauty night

bloggare

selfie mirror

malibu passion

selfie mirror

glossybox

maxinne björk

chanel väskor

girls

mtv beauty school cop outs

limo

selfie mirror

dasa girine


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här