Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | February 25, 2014

about love.

Jag har rött läppstift på mig idag! Det var längesedan och jag vet faktiskt precis varför. Jag brukade ofta ha på mig läppstift förr men så när jag träffade Mattias blev det allt mer sällan. Jag klarade inte av tanken på att inte kunna kyssa honom stup i kvarten och eftersom vi spenderar mycket tid tillsammans så är det inte så många dagar det passar sig att bära läppstift på. Några gånger har det hänt att jag använder det på dagen men så fort vi båda kommer hem på kvällen så tvättar jag av det. Haha! Nu har jag ju även lilla Charlie på heltid och henne pussar jag dagarna i ända. En gång när jag kom hem lite smått berusad glömde jag att jag hade läppstift på så när jag vaknade morgonen efter var hon alldeles rosa. I morse slog det mig däremot att jag inte har haft läppstift på väldigt länge och att jag saknar det. Det piggar upp!

red lipstick

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här