Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:57 | February 22, 2014

morning Saturday

Godmorgon på er! Så skönt att sova ut idag och nu ska jag ner och träna på gymmet. Efter lunch tänkte vi gå ner på stan, äta lunch och kika på lite kläder och inredning. Solen skiner idag och jag fortsätter att leta inredningsinspiration på nätet och det finns så mycket fint. Jag börjar få en bättre och bättre bild av hur jag vill att vår lägenhet ska se ut och det är så roligt. Jag som aldrig riktigt har brytt mig om inredning förut. Vad ska ni göra idag?

interior design inspo

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här