Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | February 19, 2014

glaskupa.

Här är lite av det som fick följa med mig hem igår från Sense Living på Storgatan 22 här i Stockholm. En liten butik med mycket fina krukor, porslin, tyger och annat. Jag har hållit utkik efter en glaskupa att sätta över doftljus och tyckte den här var perfekt. 250 kronor och 275 kronor för ljusstaken i bakgrunden. Än så länge står de på fläkten på köksön för jag har inte bestämt mig för var jag vill ha dem ännu så bättre bilder kommer. Det är lite kaos här hemma då jag har lagt all min fokus på att hitta nya möbler. Nästa vecka när vi får våra leveranser ska jag styra upp det lite bättre igen.

glaskupa

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här