Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:55 | February 19, 2014

all white.

Jag är ledsen mina kära vänner men den här dagen bara sprang iväg. Nu ska jag hoppa in i en taxi och åka iväg till Nobis och möta upp Maxinne. Vi tänkte ta ett glas champagne och fira att hon idag har blivit med lägenhet inne i stan och sedan ska vi faktiskt på Grammis-galan tillsammans. Det ska bli riktigt kul! Jag tror den sänds på tv i kväll så det får ni inte missa. Här är en lite sneak peek på vad jag har på mig och jag körde på all white vilket jag älskar. Skinnjackan köpte jag på River Island när jag var i London senast. Kram på er vi hörs i morgon!

vit skinnjacka

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här