Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:46 | February 17, 2014

interior junkie.

Jag måste erkänna att de senaste veckorna har jag säkert lagt runt två timmar om dagen åt att leta möbler och inspo till vår lägenhet. Vi har ju i princip gjort om den från mörk och svart till ljus och vit och det är fortfarande en del möbler som saknas. Jag letar bl.a. efter fina matstolar till vårt matsalsbord, en dubbelbyrå till sovrummet, ett sängkarm och en skänk till matsalen. Än så länge har jag dammsugit internet men i morgon tänkte jag ge mig ut och kolla in lite butiker. Har ni några favoriter när det kommer till inredningsbutiker eller websidor så MÅSTE ni tipsa!

inredning

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här