Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | February 10, 2014

ett sista farväl.

Anledningen till att jag befinner mig i Malmö idag är för att det är dags för Ingas begravning, det här blir mitt enda blogginlägg idag som ni säkert förstår och jag återkommer i morgon. Det känns tungt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hittade en text i bloggen som jag skrev om Inga för snart fyra år sedan. Jag kommer sakna henne något otroligt! Inga blev hela 93 år gammal och har funnits för mig, min mamma och min familj så länge jag har levt och långt innan dess. Jag avgudar verkligen äldre människor. Hon var av en helt annan generation och hon har lärt mig så mycket värdefull kunskap som vi som lever i dag ofta tycks gå helt miste om. Inga var väldigt enkel av sig och tacksam för det minsta lilla och det tar jag med mig resten av livet. Min älskade Inga!

min älskade Inga Plinga

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här