Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | February 7, 2014

resize.

Jag var som sagt på Resize Design’s pressfrukost i morse som hölls av gulliga Frida och jag måste säga att det var längesedan jag vart så inspirerad av inredning. They just nailed it! Jag har fullkomligt förälskat mig i både hyllan och garderoben och nästa vecka ska jag sätta mig ner och räkna på vad den skulle kosta, mäta var de skulle få plats och så klart kolla med min sambo så han också tycker de är lika fantastiska som jag gör. Vad tycker ni om möblerna? Stången spänner man i de två fötterna mellan taket och golvet så det är enkelt att flytta den om man vill möblera om. Man kan dessutom välja mellan olika material och tröttnar man på t.ex. sidorna i mässing går dessa att byta ut till något annat.

resize design

grand hotel frukost

resize design

resize design

resize design

grand hotel frukost

resize design


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här