Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:38 | February 7, 2014

friday.

Hej! Hoppas att ni har haft en fin förmiddag? Jag har hängt med Maxinne idag och vi startade morgonen med frukost och event på Grand Hotel. Det var Resize som visade sina möbler och ni ska få se fler bilder senare, jag fastnade helt för en av garderoberna. Efter det tog vi lite bilder i Kungsträdgården och så har jag varit på Butterick’s. I kväll blir det middag hemma hos oss med tema Mexico, vi köpte med en massa roliga saker från semestern.

dagens outfit missoni

dagens outfit missoni

balenciaga bag

Byxor M Missoni / väska Balenciaga / skinnjacka Culture / tröja Nina Marcs på Emporia / skor Bianco / armband Marc by Marc Jacobs / väst Monroe


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här